Turquoise Blue Fine Fruittest 25 cm

42,50

Turquoise Blue Fine Fruittest 25 cm

Turquoise Blue Fine Fruittest, schaal met een doorsnede van 25 cm, i.c.m. een onderbord van 25 cm. Kleurrijk servies, Tunesisch aardewerk. Handbeschilderd met loodvrije verf, gebakken van witte klei. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. De schaal is voorzien van gaatjes, voor het uitlekken van fruit. Ook prachtig op tafel, zowel binnen- als buitenshuis.

KLEURRIJK SERVIES VAN SMULPAKKETTEN.NL: LEUK OM TE GEVEN, FIJN OM TE KRIJGEN!

Beschrijving

Turquoise Blue Fine Fruittest 25 cm

Turquoise Blue Fine Fruittest, schaal met een doorsnede van 25 cm, i.c.m. een onderbord van 25 cm. Kleurrijk servies, Tunesisch aardewerk. Handbeschilderd met loodvrije verf, gebakken van witte klei. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. De schaal is voorzien van gaatjes, voor het uitlekken van fruit. Kleurrijk servies, een verrijking van uw tafel. Maak eens een mooie combinatie met een van onze uniborden, bijvoorbeeld lichtblauw, donkerblauw, rood of groen.
Ook prachtig op tafel, zowel binnen als buitenshuis, met andere schalen en / of borden uit het Turquoise Blue Fine of Bretons Blue Fine servies. Het servies past eventueel ook mooi bij uw bestaande witte borden.

KLEURRIJK SERVIES VAN SMULPAKKETTEN.NL: LEUK OM TE GEVEN, FIJN OM TE KRIJGEN!

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan is de levertijd meestal c.a. 2 weken.

Voor bedrijven: wij maken altijd een btw factuur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Turquoise Blue Fine Fruittest 25 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…