Aanbieding!

Shebka Fruittest 20 cm Combi

60,95 52,50

Shebka fruittest 20 cm Combi

Shebka Fruittest 20 cm Combi. Schaal met gaatjes voor het uitlekken van fruit, geplaatst op een onderbord van 20 cm in combinatie mat Saladeschaal van 30 cm. Kleurrijk servies, Tunesisch aardewerk. Gebakken van witte klei.
Handbeschilderd met loodvrije verf. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. Een verrijking van uw tafel, zowel binnen- als buitenshuis. Mooi in combinatie met onze standaard borden in de kleuren licht- of donkerblauw. Kleurt ook goed bij uw bestaande witte servies, of zeker bij andere schalen en / of borden van het Shebka servies.

KLEURRIJK SERVIES VAN SMULPAKKETTEN.NL: LEUK OM TE GEVEN, FIJN OM TE KRIJGEN!

Beschrijving

Shebka Fruittest 20 cm Combi

Shebka Fruittest 20 cm  Combi. Schaal met gaatjes voor het uitlekken van fruit, geplaatst op een onderbord van 20 cm. in combinatie met een Saladeschaal van 30 cm. Kleurrijk servies, Tunesisch aardewerk. Gebakken van witte klei. Handbeschilderd met loodvrije verf. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. Een verrijking van uw tafel, zowel binnen- als buitenshuis. Mooi in combinatie met onze standaard borden in de kleuren licht- of donkerblauw, Kleurt ook goed bij uw bestaande witte servies, of zeker bij andere schalen en / of borden van het Shebka servies.

KLEURRIJK SERVIES VAN SMULPAKKETTEN.NL: LEUK OM TE GEVEN, FIJN OM TE KRIJGEN!

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan bedraagt de levertijd meestal ca. 2 weken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shebka Fruittest 20 cm Combi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *