Midnight Blue Fruittest 20 cm

36,50

Midnight Blue fruittest 20 cm

Midnight Blue Fruittest 20 cm. Schaal met gaatjes voor het uitlekken van fruit, geplaatst op een onderbord van 20 cm. Fruitvergiet. Kleurrijk servies, Tunesisch aardewerk. Gebakken van witte klei.
Handbeschilderd met loodvrije verf. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. Een verrijking van uw tafel, zowel binnen- als buitenshuis. Mooi in combinatie met onze standaard borden in de kleuren licht- of donkerblauw. Kleurt ook goed bij uw bestaande witte servies, of zeker bij andere schalen en / of borden van het Midnight Blue servies.

KLEURRIJK SERVIES VAN SMULPAKKETTEN.NL: LEUK OM TE GEVEN, FIJN OM TE KRIJGEN!

Beschrijving

Midnight Blue Fruittest 20 cm

Midnight Blue Fruittest 20 cm. Schaal met gaatjes voor het uitlekken van fruit, geplaatst op een onderbord van 20 cm. Fruitvergiet. Kleurrijk servies, Tunesisch aardewerk. Gebakken van witte klei. Handbeschilderd met loodvrije verf. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. Een verrijking van uw tafel, zowel binnen- als buitenshuis. Mooi in combinatie met onze standaard borden in de kleuren licht- of donkerblauw, Kleurt ook goed bij uw bestaande witte servies, of zeker bij andere schalen en / of borden van het servies in Midnight Blue

KLEURRIJK SERVIES VAN SMULPAKKETTEN.NL: LEUK OM TE GEVEN, FIJN OM TE KRIJGEN!

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan bedraagt de levertijd meestal ca. 2 weken.

Voor bedrijven: wij maken altijd een BTW factuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Midnight Blue Fruittest 20 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…