Blue Fine Mok of Beker

7,00

Blue Fine beker

Blue Fine beker. Beker met een hoogte van bijna 9 cm, als ook een doorsnede van ongeveer 9 cm. Kleurrijk Servies. Tunesisch aardewerk. Handbeschilderd met loodvrije verf, gebakken van witte klei. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. Een verrijking van uw tafel. Leuk te combineren met een van onze borden in een unikleur zoals bijvoorbeeld: lichtblauw, donkerblauw.
Ook mooi op tafel zowel binnen als buitenshuis, met andere schalen en / of borden uit het Bretons Blue Fine of Turquoise Blue Fine servies. Past ook goed bij beige borden en / of schalen. Handgemaakt, ambachtelijk keramiek, dus maatvoeringen zijn niet exact gelijk.

KLEURRIJK SERVIES VAN SMULPAKKETTEN.NL: LEUK OM TE GEVEN, FIJN OM TE KRIJGEN!

Beschrijving

Blue Fine Mok of beker

Blue Fine Mok. Beker met een hoogte van bijna 9 cm, als ook een doorsnede van ongeveer 9 cm. Kleurrijk Servies, Tunesisch aardewerk. Handbeschilderd met loodvrije verf, gebakken van witte klei. Vaatwasser geschikt en ovenbestendig. Een verrijking van uw tafel. Leuk te combineren met een van onze borden in een unikleur zoals bijvoorbeeld: lichtblauw, donkerblauw.
Ook mooi op tafel, zowel binnen als buitenshuis, met anders schalen en / of borden uit het Bretons Blue Fine of Turquoise Blue Fine servies. Past ook goed bij beige borden en / of schalen. Handgemaakt, dus maatvoeringen zijn niet exact gelijk.

KLEURRIJK SERVIES VAN SMULPAKKETTEN.NL: LEUK OM TE GEVEN, FIJN OM TE KRIJGEN!

Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan bedraagt de levertijd meestal ca. 2 weken.

Voor bedrijven: wij maken altijd een BTW factuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Fine Mok of Beker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…